Top

Hé, jij daar!

Zou jij wel wat meer rust in je hoofd willen en minder stress willen ervaren in het dagelijks leven? Loop je vast in je werk en heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt? Of zou je juist vaker positieve emoties willen ervaren zodat je meer kunt genieten van het leven? Wat je wens ook is, het begint allemaal bij je mindset. Je manier van denken is heel bepalend voor je gevoel, je gedrag én uiteindelijk de keuzes die je maakt. Je leven dus! Onze mindset wordt niet alleen gevormd door karaktereigenschappen, maar ook door levenservaringen en opvoeding. Jouw gedachten zijn niet altijd de waarheid. Sterker nog: belemmerende overtuigingen kunnen jou zelfs tegenhouden in jouw persoonlijke groei. Dat is zonde, wat mij betreft!

Boost Your Mind

Training Boost Your Mind heb ik als toegepast psycholoog ontwikkeld om jou te helpen bij het creëren van een positieve mindset. Boost Your Mind is een uitgebreide en toegankelijke training met invalshoeken uit de positieve psychologie en de wereld van mindfulness. Tijdens deze 8-weekse training ga je aan de slag met het ontwikkelen van een mindset waarmee je op persoonlijk vlak gaat groeien. Boost Your Mind gaat over de kracht van positieve gedachten en een hoger bewustzijn. Je gaat je bewuster worden van belemmerende overtuigingen die jouw geluk in de weg staan. Daarnaast ga je leren hoe je deze overtuigingen kunt ombuigen naar positieve zelfuitspraken. Gedachten die jou verder gaan helpen in jouw groei, in plaats van tegenhouden.

Herken jij dit?

Houd jij jezelf tegen door twijfels of belemmerende overtuigingen?

Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan dat er nu uitkomt?

Kun jij je onrustig voelen in deze chaotische wereld?

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd door je agenda?

Pieker je vaak en maak jij je zorgen over de toekomst?

Vergelijk jij jezelf regelmatig met anderen?

Vind je het lastig om een hectische dag los te laten en te ontspannen?

Verlang je ernaar om te gaan doen waar jouw hart ligt?

Hoe fijn zou het zijn als..

Je gaat handelen vanuit een positieve mindset?

Jij jouw hoofd koel kan houden in een hectische en gehaaste wereld?

Je meer vertrouwen hebt in jezelf en in de toekomst?

Je relaxter om kan gaan met de dagelijkse struggles?

Je meer voldoening gaat halen uit jouw dagelijks leven?

Je vaker positieve emoties, zoals plezier en trots, gaat ervaren?

Je veel meer van jezelf gaat laten zien?

Je eindelijk gaat doen waar je gelukkig van wordt?

``In deze hedendaagse maatschappij, waarin we soms onbewust meerennen met de dynamiek van onze omgeving, was training Boost Your Mind een fijne manier om stil te staan en op zoek te gaan naar innerlijke rust. De praktische en korte opdrachten zorgden ervoor dat ik weer een stukje terug naar mijn basis ging. Ik vind het werkboek en de theorie van training Boost Your Mind erg toegankelijk en geschikt voor iedereen die in zichzelf wil investeren!``

Nelleke, 39 jaar

``Boost your mind vond ik een erg fijne training! Het boek is stijlvol vormgegeven en geeft een duidelijke inkijk in de wereld van de positieve psychologie en mindfulness. Daarnaast nam Tessa de tijd voor me tijdens de persoonlijke coachingsgesprekken. Kortom: deze training is een aanrader voor iedereen die wat meer rustmomentjes kan gebruiken!``

Anne, 29 jaar

Je hebt altijd een keuze

Waarom doen mensen wat ze doen? Ik heb het altijd al interessant gevonden wat mensen beweegt – en wat ze tegenhoudt. Deze factoren zijn heel bepalend hoe jij je leven vormgeeft. In mijn werkveld kom ik regelmatig mensen tegen die vastlopen in hun eigen gedachtepatronen en zoekende zijn hoe ze hun hoofd koel kunnen houden in een hectische wereld. Dat is logisch: het leven kan vol uitdagingen zitten waar geen kant en klare handleiding voor is. Je hebt er niet altijd invloed op, welke uitdagingen op jouw pad komen. Waar je wél invloed op hebt is de manier waarop jij ermee om gaat. Wat dat betreft is een positieve mindset een keuze, wat jouw achtergrond ook is. Dit beaam ik niet alleen als toegepast psycholoog, maar ook uit eigen ervaring. Wat jouw mindset ook gevormd heeft: je hebt altijd de keuze wat je met belemmerende gedachten doet. Een keuze wat jou meer vrijheid gaat geven in alle facetten van jouw leven.

Positieve psychologie en mindfulness

De inhoud van deze training is gebaseerd op verschillende inzichten uit de positieve psychologie. Deze relatief nieuwe maar snelgroeiende stroming binnen de psychologie is de tegenhanger van de reguliere psychologie. Daar waar de cognitieve psychologie zich focust op mentale belemmeringen als stress, angst en depressie, kijkt de positieve psychologie naar omstandigheden waarbij mensen tot bloei komen. De missie van de positieve psychologie is, om dat wat goed is te versterken. De stroming heeft een sterke wetenschappelijke basis. De invalshoeken uit de wereld van mindfulness sluiten hier goed op aan en hebben de afgelopen jaren dan ook een stevige plaats verworven binnen de positieve psychologie. In Boost Your Mind worden deze onderbouwde inzichten op toegankelijke wijze vertaald naar praktische handvatten die je kunt toepassen in het dagelijks leven.

Eigentijds, maar toch deskundig

Training Boost Your Mind is met zorg en aandacht samengesteld. In de ontwikkelfase zijn diepte interviews afgenomen, is een uitgebreid literatuuronderzoek gedaan en is de training getoetst in de praktijk. Vanuit mijn rol als toegepast psycholoog vind ik het ontzettend belangrijk dat de adviezen betrouwbaar en goed onderbouwd zijn. Dankzij de samenwerking met Rob Eckhardt, mindfulnesstrainer en eigenaar van Zencentrum Drents Friese Woud, is Boost Your Mind prachtig aangevuld met geleide meditaties en inspirerende inzichten op het gebied van mindfulness.

Hoe werkt het?

Boost Your Mind is een 8-weekse training die je zelf, vanuit huis, kunt doen. Alles wat je nodig hebt voor de training, is gebundeld in een werkboek van 100 pagina’s. Zo bevat het werkboek een overzichtelijke planning, de nodige theorie en verschillende soorten opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast ontvang je geleide mindfulness meditaties, ingesproken door mindfulness trainer Rob Eckhardt. Bij aanschaf van de training wordt het werkboek hard copy naar je toegestuurd. Even geen schermen, maar een fysiek werkboek waar je lekker doorheen kunt bladeren en in kunt schrijven!

Heb je behoefte aan professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het uitvoeren van de training? Dan is het mogelijk om 1-op-1 met mij in gesprek te gaan via Zoom, zodat we meer verdieping kunnen geven aan jouw persoonlijke proces. Deelnemers van Boost Your Mind ervaren dit als een waardevolle aanvulling op het trainingstraject. Zo ontvang je tijdens de gesprekken persoonlijke feedback op de opdrachten en gaan we dieper in op de elementen waar jij meer ondersteuning bij zou willen.

Dit ga je allemaal doen:

module 1

In deze module leer je wat optimisme betekent, in de wereld van de psychologie, en ga je jouw optimisme vergroten door middel van verschillende opdrachten.

module 2

Is het glas bij jou halfleeg of halfvol? In deze module leer je wat de verschillen zijn tussen optimisme en pessimisme en ontdek je welke rol het beste bij jou past.

module 3

Hoe kan optimisme jou verder helpen in jouw persoonlijke groei? In deze module leer je hoe je belemmerende overtuigingen kunt ombuigen naar positieve gedachten.

module 4

Tijdens deze module leer je hoe je optimisme kunt integreren je leven en ga je dagelijks aan de slag met optimisme door middel van een positief dagboek.

module 5

Is mindfulness iets zweverigs of juist niet? Tijdens deze module ontdek je wat mindfulness inhoudt en hoe deze levenshouding jouw persoonlijke groei kan stimuleren.

module 6

Rob Eckhardt, eigenaar van Zencentrum Drents Friese Woud, is sinds 2009 mindfulness trainer in de hoogste graad. In deze module deelt hij exclusief zijn handvatten en inzichten.

module 7

Tijdens deze module ga je aan de slag met het beoefenen van mindfulness. Met behulp van opdrachten leer je hoe je deze levenswijze kunt integreren in het dagelijks leven.

module 8

Je leert de basisprincipes van mediteren en gaat de geleide mindfulness meditaties van Rob Eckhardt volgen. In een dagboek hou je bij wat de meditaties met jou doen.

Deze training is voor jou, als:

Je op een toegankelijke manier wilt werken aan een positieve mindset

Je behoefte hebt aan professionele en persoonlijke begeleiding

Je geïnteresseerd bent in positieve psychologie en mindfulness

Je op zoek bent naar deskundige en effectieve handvatten

Je wel een positieve boost kunt gebruiken

Je klaar bent voor verandering!

Wat zeggen anderen?

``Wat een fijne training was Boost Your Mind! Een training die mij veel inzichten heeft gegeven en heeft me aangespoord om optimistischer te denken. Tijdens de training wordt de focus gelegd op het creëren van een positieve mindset, waardoor je vaker stil gaat staan bij positieve gebeurtenissen. Tussendoor heb ik motiverende gesprekken met Tessa gehad voor bewustwording en om de training eigen te maken. De werkmap nodigt uit om door te lezen en daarnaast zetten de verschillende opdrachten je goed aan het denken. Nog steeds geniet ik bijna dagelijks van de geleide mindfulness meditaties die worden aangeboden! Boost Your Mind is een echte aanrader!``

Rianne, 37 jaar

``Boost your mind is een leuke, laagdrempelige training waarmee je precies doet wat in de titel staat: je boost je mind. Door de coronatijd en het thuiswerken is het makkelijk in een sleur te glippen. De training stimuleerde mij om stil te staan bij de kleine dingen. Het positief dagboek gaf mij een zetje om vaker om te denken. Door mindfulness sta je er bewuster bij stil hoe mooi/fijn de normale dingen ook kunnen zijn. Met de coachingsgesprekken kon ik dieper ingaan op de elementen die bij mij persoonlijk het beste aansloten. Voor mij was de training een extra stok achter de deur om voor mezelf te zorgen. Kortom: Boost Your Mind is voor iedereen die wel een 'boost' kan gebruiken!``

Marijke, 30 jaar

``Boost Your Mind is een leuke, toegankelijke en informatieve training waar je makkelijk thuis mee aan de slag kunt. Door de prettige schrijfstijl word je meegenomen in de onderwerpen positieve psychologie en mindfulness. Elke dag krijg je behapbare opdrachten, zodat je direct aan de slag kunt. Door het toevoegen van de coachingsgesprekken kan Tessa je helpen om de opdrachten in te voegen in je dagelijks leven, zodat je nog meer profijt hebt van de training!``

Linde, 28 jaar

``Door deze training heb ik kennis gemaakt met mediteren. Je kunt er op deze manier laagdrempelig en op je eigen tempo mee beginnen. Daarnaast word je aan het denken gezet over je gedachten en of deze pessimistisch of optimistisch zijn. Ik vond het een leuke, interessante training die je er makkelijk even bij pakt, ook na een dag werken!``

Mara, 27 jaar

``De training van Boost Your Mind is mooi vormgegeven en bevat zowel theorie als opdrachten in één. Door de theorie en opdrachten word je aan het denken gezet en geholpen om je gedachten een positieve draai te geven. De opdrachten zijn toegankelijk, duidelijk uitgelegd en de coachgesprekken zijn een goede toevoeging om er nog meer uit te kunnen halen.``

Aline, 26 jaar

Meld je nu aan!

“Investeren in je persoonlijke groei is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Door het volgen van deze training en het blijven toepassen van de technieken in het dagelijks leven zul je je lichter gaan voelen, vrijer en zul je vaker positieve emoties gaan ervaren.”

- uit Training Boost Your Mind -

VEELGESTELDE VRAGEN

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

Training Boost Your Mind is voor iedereen die wil investeren in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bijvoorbeeld heel geschikt wanneer je meer uit jezelf en het leven wil halen. Door middel van inzichten uit de positieve psychologie en de wereld van mindfulness, ga je actief aan de slag met het trainen van een positieve mindset. Voel je de behoefte om positiever in het leven te staan, je relaxter te voelen in een hectische wereld en te gaan doen waar jouw hart ligt? Maar loop je vast in belemmerende overtuigingen en de onrust van de dagelijkse beslommeringen? En mis je de juiste handvatten en professionele begeleiding om deze stap(pen) echt te zetten? Dan is deze training geschikt voor jou!

Ben je een werkgever en wil je investeren in de vitaliteit van je medewerkers? Training Boost Your Mind leent zich goed voor stresspreventie en is ook geschikt wanneer je het werkgeluk van de medewerkers wil vergroten.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING NIET BEDOELD?

Ben je op zoek naar specifieke hulp bij bijvoorbeeld een depressie of een burn-out? In dat geval wil ik je aanraden om via je huisarts op zoek te gaan naar gespecialiseerde hulp. De training kan hier echter wel een mooie aanvulling op zijn.

Ook is deze training niet geschikt wanneer je op zoek bent naar een ‘quick fix’. Boost Your Mind is niet voor niets een training. Voor het doorbreken van belemmerende denkpatronen is het van belang dat je de opdrachten maakt gedurende deze training en in de toekomst de handvatten blijft toepassen in het dagelijks leven.

HOEVEEL TIJD KOST HET OM DE TRAINING TE MAKEN?

Boost Your Mind is een 8-weekse training. Het werkboek bevat een overzichtelijke planning zodat je per week weet wat je gaat doen. Het is aan te raden om de lesstof en de opdrachten over zoveel mogelijk dagen te verspreiden, zodat je jezelf de tijd geeft om de informatie te laten landen en de effecten van de opdrachten te zien. Wanneer je er elke dag mee aan de slag gaat zul je er gemiddeld 20 minuten per dag bezig zijn.

WANNEER START TRAINING BOOST YOUR MIND?

Wanneer je het werkboek thuis hebt ontvangen kan je direct starten met de Boost Your Mind basis training. Na jouw aanmelding wordt het werkboek binnen drie werkdagen naar je toegestuurd. De geleide mediaties ontvang je per e-mail.

De startdatum van Boost Your Mind Plus is flexibel in te plannen, afhankelijk van mijn beschikbaarheid. Van te voren stemmen we de data en tijdstippen van de coachingsgesprekken zoveel mogelijk af. Deze gesprekken vinden plaats binnen de duur van het trainingstraject.

WAT ALS MIJN VRAAG HIER NIET TUSSEN STAAT?

Je mag mij altijd mailen via info@twentyfourflow.nl. Ik denk en kijk graag met je mee!

ontvang gratis mijn e-book: 10 tips voor meer rust in je hoofd
This is default text for notification bar