Top

ONLINE PROGRAMMA

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van het online programma. Tijdens dit 8-weekse programma gaan de coachees elke week met één van de acht Twentyfour Flow-thema's aan de slag. Als Toegepast Psycholoog ben ik er namelijk van overtuigd dat je het beste in je vel zit wanneer je voldoende aandacht besteedt aan het totaalplaatje, aan alle facetten van jouw dagelijks leven.

Creëer flow

Geluk zit 'm bijvoorbeeld niet alleen in het hebben van een succesvolle carrière of studie. Want als dat maakt dat je hierdoor je dierbaren te weinig ziet en een ongezonde levensstijl hebt, ben je dan een tevreden mens? Zit je in een goede flow als je gezond leeft, het financieel goed voor mekaar hebt, maar niet op de juiste werkplek zit? Probably not!

Het totaalplaatje

Wat dat betreft is het geheel meer dan de som der delen. Het is daarom de kunst om voor jezelf de balans te vinden tussen deze acht thema's. Balanceren is geen einddoel wat je kunt bereiken, maar een vaardigheid die je elke dag weer toepast. En dat gaat de ene dag beter dan de andere dag. Het ervaren én accepteren van disbalans hoort daar dus ook bij.

Balanceren

Tijdens het 8-weekse online programma ga je, met behulp van het Twentyfour Flow-model, een goede basis neerleggen waarmee jij (nog) beter deze balans kunt vinden in het dagelijks leven. Deze training is dus niet alleen geschikt wanneer je beter in je vel wilt zitten, maar ook als je wilt groeien op persoonlijk vlak, een gezondere levensstijl wilt of stappen wilt maken in je carrière of studie.

Contact

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het online programma? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de contactpagina of volg Twentyfour Flow op Instagram.