Top

EVEN VOORSTELLEN

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op online platform Twentyfour Flow! Mijn naam is Tessa Molenaar, een twentysomething die in hartje Groningen woont. Als Toegepast Psycholoog hou ik mij continu bezig met de vraag hoe je relaxed een druk leven kunt leiden. We leven in een prestatiegerichte maatschappij en helaas levert dit steeds meer mensen gedoe en zelfs stress op.

Millennials en Generatie Z

Ook jongvolwassenen (Millennials en Generatie Z’ers) hebben moeite met de druk die hen wordt opgelegd. Nadat ik ben afgestudeerd als Toegepast Psycholoog (specialisatie: arbeid- en organisatiepsychologie) heb ik deze generaties begeleid in de arbeidsbemiddeling als loopbaanadviseur en intercedent. Na een paar jaar in deze branche te hebben gewerkt vond ik dat het tijd werd om iets voor hen (jullie) te betekenen.

Mijn missie

Met online platform Twentyfour Flow wil ik de wereld van psychologie, de wetenschap van gedrag en mentale processen, dichter bij de mens brengen. Dit doe ik door middel van artikelen, wekelijkse tips en tricks via Instagram, workshops en gastcollege’s en binnenkort ook mijn online programma. Via deze weg maak ik wetenschappelijke inzichten uit de psychologie voor iedereen toegankelijk en bied ik handvatten voor een relaxed druk leven.

Samengewerkt met deze organisaties:

Contact

Wil jij als deskundige ook een bijdrage leveren aan online platform Twentyfour Flow? Ik kom graag met jou in contact! Stuur een mailtje naar info@twentyfourflow.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.