Top

Een relaxte mind in een hectische wereld

Een hoofd vol gedachten omdat je nog 1001 dingen te doen hebt? Pas dan de praktische handvatten toe uit dit boek! We kennen het allemaal wel: het gejaagde gevoel dat je kunt hebben wanneer je het druk hebt. Denken hebben we als krachtig gereedschap gekregen om vooruit te plannen, het verleden te overdenken en problemen op te lossen. Maar wanneer je teveel in je hoofd zit ben je minder geconcentreerd, werk je minder efficiënt en kun je minder goed ontspannen. In dit soort gevallen zou je die ongecontroleerde gedachtenstroom het liefst willen temmen. Hoe? Met behulp van de tips uit dit e-book leer je hoe je ieder moment van de dag meer rust kunt creëren in je hoofd.

Ontdek welke 10 stappen jij vandaag nog kunt zetten naar een relaxte mind!

    Hi, ik ben Tessa

    Toegepast psycholoog en initiatiefnemer van platform Twentyfour Flow. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Vanuit mijn rol help ik jou graag bij het creëren van een relaxed leven in een hectische wereld. Het is mijn missie om de wereld van de psychologie, de wetenschap van gedrag en mentale processen, dichter bij de mens te brengen. Bij JOU dus! Dit doe ik door het geven van toegankelijk advies via de artikelen op mijn website, het delen van tips via mijn social media-kanalen, als gastspreker op events en mijn training Boost Your Mind. Wetenschappelijk onderbouwde inzichten uit de psychologie vertaal ik op eigentijdse wijze naar praktische handvatten, die jij zelf kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

    ontvang gratis mijn e-book: 10 tips voor meer rust in je hoofd
    This is default text for notification bar