Top

GASTCOLLEGES

Als Toegepast Psycholoog breng ik de wereld van de psychologie, de wetenschap van gedrag en mentale processen, dichter bij de mens. Dit doe ik onder andere door het geven van gastcolleges en workshops.

Werkwijze

Op een ludieke en enthousiaste wijze neem ik de deelnemers mee in deze wereld en laat ik ze kennismaken met wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Deze inzichten worden op een toegankelijke manier vertaald naar praktische handvatten voor het dagelijks leven waar de deelnemers tijdens het gastcollege of de workshop zelf actief mee aan de slag gaan.

``Ik heb Tessa leren kennen als een vrolijke en toegankelijke dame. Ze is enthousiast en niet voor een gat te vangen. Een uitdaging gaat ze zeker niet uit de weg. Tessa weet waar ze het over heeft en bereidt zich goed voor. Als gastdocent is Tessa welbespraakt en weet goed hoe ze jongeren kan boeien! Dat is een talent en kan echt niet iedereen. Ze heeft feeling met haar doelgroep en speelt goed in op de behoefte van de groep. Dit zegt veel over haar professionaliteit. Het is erg prettig samenwerken met Tessa.``

Sanne Gerdez

Docent NHL Stenden, opleiding HRM

Onderwerpen

balans

Hoe kun je alle ballen van het dagelijks in de lucht houden en tóch relaxed blijven? Tijdens dit gastcollege/workshop leren de deelnemers hoe ze het Twentyfour Flow-model kunnen toepassen op hun dagelijks leven, zodat ze beter de balans kunnen vinden tussen werk en privé.

mindset

Je mindset is de basis van persoonlijke groei. De manier waarop je denkt is namelijk ontzettend bepalend voor je gevoel en gedrag. In dit gastcollege/workshop krijgen de deelnemers handvatten toegereikt die bijdragen aan een positieve(re) mindset.

social media

Veel mensen hebben een haat-liefdeverhouding met social media. Wat voor invloed hebben ze op ons gedrag en mentale processen? Tijdens dit gastcollege/workshop gaan de deelnemers aan de slag met het creëren van een gezonde gewoonte van social media.

loopbaan

Je werk en/of studie is een groot onderdeel van je leven. Hoe weet je welke baan of opleiding het beste bij jou past? Wat zijn jouw talenten en hoe kun je deze zoveel mogelijk inzetten? In dit gastcollege/workshop staan inzichten uit de arbeid-en organisatiepsychologie centraal.

Contact

Wil je meer weten over mijn aanbod? Of heb je behoefte aan een gastcollege of workshop op maat? Neem gerust contact met mij op door een mailtje te sturen naar info@twentyfourflow.nl